Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ U08-U16



                                                    Στρατή Μπέττυ Άννα

Τελείωσαν σήμερα στο Ρίο τα Νεανικά Πρωταθλήματα Ελλάδος για τις ηλικίες από 8 έως 16 ετών. Από τους σκακιστές του συλλόγου μας έλαβαν μέρος ο Νικηφόρος Στρατής στην κατηγορία των παιδιών έως 12 ετών όπου σημείωσε 4,5 βαθμούς σε 9 αγώνες και πήρε την 23 θέση.
Επίσης η Στρατή Μπέττυ Άννα στην κατηγορία των κοριτσιών έως 10 χρόνων με 4 βαθμούς σε 7 αγώνες πήρε την 6η θέση. Η Μπέττυ Άννα ήταν από τα φαβορί στην κατηγορία της άλλα κάποια άτυχα αποτελέσματα στο ξεκίνημα του τουρνουά την εμπόδισαν να κερδίσει μια θέση στην πρώτη τριάδα. Ελπίζουμε αυτό να το καταφέρει την επόμενη χρονιά που θα παίζει στην ίδια κατηγορία και θα έχει  την εμπειρία της φετινής χρονιάς. Συγχαρητήρια στα παιδιά.
Το σκακιστικό καλοκαίρι όμως συνεχίζεται με τη συμμετοχή παιδιών από την ομάδα μας σε διεθνή τουρνουά που θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο Νίκος και ο Δημήτρης Μερασεδόγλου θα λάβουν μέρος στο 22ο Open Καβάλας, ο Χάρης Κατσιβαρδάς και ο Λευτέρης Κατσιβαρδάς θα παίξουν στο 9ο Διεθνές τουρνουά Γαζίου Ηρακλείου ενώ ο Αντώνης Κυριακάκης στο 5ο Open Ρεθύμνου.
Επίσης πολλοί σκακιστές μας αναμένετε να λάβουν μέρος το τέλος Αυγούστου στο 21ο Διεθνές Τουρνουά Νίκαιας "Τιμή στην Εθνική Αντίσταση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: