Κυριακή 8 Μαΐου 2011

23ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Στις 17 και 18 Απριλίου έγινε στην Ερέτρια το Πανελλήνιο ατομικό σχολικό πρωτάθλημα.Πέντε σκακιστές του ΑΣ Λαυρίου έλαβαν μέρος στα τελικά και ένας στο Ανοικτό σχολικό που έγινε παράλληλα. Τα αποτελέσματα των παιδιών ήταν:
Στρατή Μπέτυ (Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ) 5 βαθμοί σε 9 αγώνες στην 43η θέση. Η Μπέτυ άνετα θα ήταν μέσα στους τρεις πρώτους στην κατηγορία της ( δεν αγωνίστηκε τους δύο τελευταίους γύρους ). Θα πρέπει να μάθει να μην επηρεάζεται από τυχόν άτυχα αποτελέσματα. Είναι μικρή και το μέλλον της ανήκει.
Κυριακάκης Μιλτιάδης (Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ) 5,5 βαθμοί σε 9 αγώνες 15η θέση. Σίγουρα ένα καλό αποτέλεσμα αλλά οι δυνατότητές του είναι για πολύ παραπάνω.
Μερασεδόγλου Δήμήτρης (Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ) 6 βαθμούς σε 9 αγώνες και 15η θέση. Ο Δημήτρης είναι πάντα σταθερός, θα πρέπει να μάθει να κάνει καλύτερη διαχείριση του χρόνου του.
Τσελεπής Γιώργος (ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ) 6 βαθμούς σε 9 αγώνες στη 16η θέση. Καλό αποτέλεσμα για το Γιώργο σε μια δύσκολη τάξη, φυσικά έχει μεγαλύτερες δυνατότητες αν είναι περισσότερο συγκεντρωμένος.
Μερασεδόγλου Νίκος (Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ) 3,5 βαθμούς σε 9 αγώνες στην 50η θέση. Ο Νίκος είναι παρορμητικός και αυτό δεν του βγαίνει πάντα σε καλό. Σίγουρα φέτος ήταν από τα παιδιά με την μεγαλύτερη πρόοδο.
Στρατής Νικηφόρος (ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ Δ, Ε, ΣΤ ΤΑΞΗ) 5,5 στα 9 στην 11 θέση. Πολύ καλή θέση για το Νικηφόρο. Και ο Νικηφόρος έχει κάνει μεγάλη πρόοδο φέτος, θα πρέπει να συνεχίσει έτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: