Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα Παίδων – Κορασίδων 2011 (9ος Γύρος)















Με καλά νέα για τα παιδιά του ΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ έκλεισε η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων-Νεανίδων μια και η Μπέττυ Στρατή με την νίκη της στον τελευταίο γύρο πήρε την 2η στα κορίτσια μέχρι 8 χρονών. Τα αναλυτικά αποτελέσματα ήταν:
Στρατή Μ-Κουκουράκη Χ. 1-0. Με 8 βαθμούς σε 9 αγώνες πόσο καλύτερα να πας. Η Μπέττυ είναι ένα μεγάλο ταλέντο και αν συνεχίσει έτσι κάθε χρόνο θα είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας σε όποια κατηγορία κι αν παίζει.
Κύριακάκης Μ.-Νικολαίδης Α. 1-0, μετά από ένα κακό ξεκίνημα ο Μιλτιάδης με 3 νίκες στους τρεις τελευταίους γύρους έκανε 4,5 στα 9 και τερμάτισε στην 17η θέση σε 27 παιδιά. Σίγουρα έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες που θα τις δείξει στο μέλλον.
Τσάβαρης Ε.-Στρατής Νικ. 0-1. Ο Νικηφόρος με 3,5 σε 9 αγώνες κατέλαβε την 48η θέση σε 60 παιδιά. Έχει σημειώσει μεγάλη βελτίωση και αν συνεχίσει έτσι θα βελτιωθεί πολύ περισσότερο.
Μερασεδόγλου Δ.-Γκίκας Β 1/2-1/2. Με 4,5 στα 9 ο Δημήτρης πήρε την 29 θέση σε 57 παιδιά. Σε μια δύσκολή κατηγορία (έως 12 ετών) ο Δημήτρης είναι από τους καλύτερους στην ηλικία του άλλα μερικές φορές χρειάζεται και λίγη τύχη για ένα καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία.
Κοτρότσος Ν.- Μερασεδόγλου Ν. 0-1 Ο Νίκος με 4 στα 9 πήρε την 35η θέση σε 48 παιδιά.
Σε μια ακόμα πιο δύσκολη κατηγορία (έως 14 χρονών) ο Νίκος μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αλλά και να χάσει από ένα υποδεέστερο αντίπαλο. Αν σταθεροποιήσει την απόδοσή του θα κάνει πολύ καλύτερα αποτελέσματα του χρόνου.
Γενικά τα παιδιά πήγαν πολύ καλά (Μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που παίζουν τα πιο δυνατά παιδιά στη κατηγορία τους) αλλά οι δυνατότητές τους είναι μεγαλύτερες και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα το δείξουν όλο και πιο πολύ στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: