Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΠΕΝ "ΠΑΛΑΙΡΟΣ 2012": ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΙΟΝΙΟ + ειδικές προσφορές για έλληνες συμμετέχοντες!

Στην παραθαλάσσια και ιστορική Πάλαιρο, απέναντι από τη Λευκάδα, θα διοργανωθεί φέτος το 1ο διεθνές όπεν τουρνουά “Πάλαιρος 2012″ από τις 16 έως τις 23 Ιουνίου. Το σύστημα αγώνων θα είναι ελβετικό 9 γύρων, με χρηματικά έπαθλα άνω των 3.000 ευρώ και ειδικές προσφορές για τους συμμετέχοντες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους να συνδυάσουν σκάκι και διακοπές σε άριστες συνθήκες και προσιτές τιμές: το βασικό πακέτο συμμετοχής είναι μόλις 187 ευρώ και περιλαμβάνει διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο στο Paleros Resort Hotel**** για 7 διανυκτερεύσεις, πρωινό και απαλλαγή από παράβολο για τους αγωνιζόμενους! Παράλληλα, όλοι οι μικροί συμμετέχοντες κάτω των 12 ετών θα έχουν περαιτέρω έκπτωση 50% αν διαμείνουν ως τρίτο άτομο στο ήδη δίκλινο δωμάτιο των γονιών/συνοδών τους!
Ο νικητής των αγώνων θα λάβει χρηματικό έπαθλο ύψους 1.000 ευρώ ενώ υπάρχουν ειδικά χρηματικά έπαθλα για γυναίκες και σκακιστές/σκακίστριες που θα επιτύχουν τη μεγαλύτερη διαφορά απόδοσης σε σχέση με το διεθνές τους έλο ("performance minus rating"). Οι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν αθροιστικά όλα τα έπαθλα που διεκδικούν από κάθε κατηγορία και όχι μόνο το μεγαλύτερο. 
Επιπλέον όλων των παραπάνω, για τα σωματεία που θα συμμετέχουν με αποστολή 5 μελών και άνω, θα παρέχεται δωρεάν το βασικό πακέτο συμμετοχής για τον προπονητή ή το μεγαλύτερο ΕΛΟ της ομάδας!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο website των αγώνων www.paleroschess.com ή στο facebook http://www.facebook.com/paleroschess ή επικοινωνήστε με την Οργανωτική Επιτροπή στα τηλ. 6938326161 και 2641500112 (κ. Νίκος Καλέσης). Η προθεσμία για δηλώσεις λήγει τις 14/5 οπότε ξεκινήστε να το σχεδιάζετε όσοι σκοπεύετε να βρεθείτε στην Πάλαιρο αυτό το καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: