Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2013

Η τελική φάση του ατομικού σχολικού πρωταθλήματος Αττικής έγινε σήμερα στις Αφίδνες και συγκεκριμένα στα εκπαιδευτήρια Αντωνοπούλου.
Από το Λαύριο συμμετείχαν 6 μαθητές οι οποίοι είχαν προκριθεί  από τα προκριματικά της Ανατολικής περιφέρειας Αττικής και τα αποτελέσματά τους ήταν τα εξής:
Κυριακάκης Μιλτιάδης στους μαθητές της Δ' Δημοτικού έκανε 5 βαθμούς σε 7 αγώνες και πήρε την 9η θέση μεταξύ των 55 μαθητών που συμμετείχαν στους αγώνες.
Μερασεδόγλου Δημήτρης Α' Γυμνασίου έκανε 4 βαθμούς σε 7 αγώνες και πήρε την 13η θέση μεταξύ 30 μαθητών.
Κατσιβαρδάς Λευτέρης Β' Γυμνασίου έκανε 4 βαθμούς σε 7 αγώνες και πήρε την 9η θέση μεταξύ
28 μαθητών.
Κατσιβαρδάς Χαράλαμπος Γ' Γυμνασίου έκανε 4 βαθμούς σε 7 αγώνες και πήρε την 8η θέση μεταξύ 20 μαθητών.
Μερασεδόγλου Νίκος Λύκειο έκανε 5 βαθμούς σε 7 αγώνες και πήρε την 5η θέση μεταξύ 34 μαθητών.
Σιαμίδης Ηρακλής Λύκειο έκανε 4 βαθμούς σε 7 αγώνες και πήρε την 10η θέση μεταξύ 34 μαθήτων.
Η τελική φάση θα διεξαχθεί από 27-29 Απριλίου στην Ερέτρια Ευβοίας.
Από τα παιδιά του Λαυρίου προκρίθηκαν για την τελική φάση οι Κυριακάκης Μιλτιάδης, Μερασεδόγλου Δημ., Κατσιβαρδάς Λευτέρης, Κατσιβαρδάς Χάρης και Μερασεδόγλου Νίκος.
Εδώ μπορείτε να δείτε τους σκακιστές που έχουν προκριθεί για τα τελικά καθώς και ποιοι έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους.
 Οι μαθητές/τριες οι οποίοι προκρίνονται στο Πανελλήνιο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  στην ΕΣΣΝΑ στο e-mail scapcostis2004@yahoo.com με κοινοποίηση στο essnamail@gmail.com μέχρι και την Τετάρτη 16:00 10/4/2013. Από Τετάρτη 10/4 - Πέμπτη 11/4 θα κληθούν οι επιλαχόντες.

Επίσης χτες έγινε και το 12ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Αττικής όπου το Λαύριο συμμετείχε με δυο ομάδες του 1ου Γυμνασίου Λαυρίου όπου έλαβε την 9η θέση με 8 βαθμούς μεταξύ 27 ομάδων και του 2ου Γυμνασίου Λαυρίου που έλαβε την 18η θέση με 6 βαθμούς.
 Να σημειωθεί εδώ ότι και οι δύο ομάδες έπαιζαν χωρίς κορίτσι στη σύνθεσή τους (οι συνθέσεις ήταν 3 γενικές σκακιέρες και ένα κορίτσι στην 4η σκακιέρα) έτσι μπορούμε να υποθέσουμε ότι αν οι ομάδες είχαν κατέβει με πλήρη σύνθεση θα ήταν πολλές θέσεις πιο ψηλά.

                                  Μερασεδόγλου Νίκος (Λαύριο) Κούρος Αχ. (38ο Αθηνών)


                                      Ο Μιχαλούδης Γιώργος σκακιστής του ΦΟ Ελληνικού
                                               εδώ με τον Χάρη Κατσιβαρδά (Λαύριο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: