Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Πρωταθλήτρια Αττικής η Στρατή Μπέττυ Άννα.

Τελείωσαν σήμερα στη Νίκαια (Πολιτιστικός Πολυχώρος "Μάνος Λοΐζος" Θηβών 245) τα Ατομικά Σκακιστικά Πρωταθλήματα Αττικής για τις ηλικίες 8- 10- 12 ετών όπου η μικρή σκακίστρια του συλλόγου μας Στρατή Μπέττυ Άννα πήρε την 1η θέση στα κορίτσια μέχρι 10 ετών με 6,5 βαθμούς σε 7 αγώνες και ταυτόχρονα πήρε την πρόκριση για τα Τελικά του πρωταθλήματος Ελλάδος που θα διεξαχθούν στο Ρίο Αχαΐας από 8 έως 14 Ιουλίου 2013.
                                                             Στρατή Μπέττυ Άννα

Ακόμα μιά πολύ καλή εμφάνιση είχαμε στην κατηγόρια των αγοριών έως 10 ετών, αγωνίστηκε ο  Κυριακάκης Μιλτιάδης με 4,5 βαθμούς σε 7 αγώνες και κατέλαβε τη 10η ανάμεσα σε 69 σκακιστές. Αν η κλήρωση στον τελευταίο γύρο ήταν λίγο πιο ευνοϊκή ο Μιλτιάδης θα ήταν σίγουρα μέσα στις 5 πρώτες θέσεις.

                                                         Κυριακάκης Μιλτιάδης

Ο Νικηφόρος Στρατής αγωνίστηκε στην κατηγορία των αγοριών έως 12 ετών αλλά δεν έπαιξε σε δύο από τους αγώνες του (έπαιξε μόνο 5 αγώνες) όπου έκανε 3 βαθμούς.
 Επίσης αγωνίστηκε και για πρώτη φορά σε επισήμους αγώνες ο Κυριακάκης Ειρηναίος στη κατηγορία  των παιδιών έως 8 ετών.
Τέλος ο Κυριακάκης Αντώνης αγωνίστηκε στο  Open τουρνουά που έγινε παράλληλα με τους αγώνες και με 3,5 βαθμούς σε 7 αγώνες και κατέλαβε την 18η θέση σε 39 σκακιστές.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά του συλλόγου που μετείχαν στους αγώνες για τη πάρα πολύ καλή προσπάθεια τους και ελπίζουμε να έχουμε κι άλλα ευχάριστα νέα από τα τελικά Ελλάδος που θα γίνουν τον Ιούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: