Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Σχολικό Πρωτάθλημα Ανατολικής Αττικής 2014

(Από αριστερά) Μερασεδόγλου Δημ., Κυριακάκης Μιλτ., Κατσιβαρδάς Λευτ. Κυριακάκης Ειρ, και Παπαθανάσης Γιώρ.Το Σχολικό Πρωτάθλημα Ανατολικής Αττικής διεξήχθη στη Σταμάτα Αττικής χτες 22 Φεβρουαρίου.
Από τα παιδιά του ΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ έλαβαν μέρος  οι
1. Κατσιβαρδάς Λευτέρης που έπαιξε στην κατηγορία Γυμνασίου - Λυκείου και κατέλαβε την  6η θέση στη γενική κατάταξη ενώ ήταν 1ος στα παιδιά της Γ Γυμνασίου με 4 βαθμούς σε 6 αγώνες.
2. Μερασεδόγλου Δημήτρης έπαιξε στην κατηγορία Γυμνασίου - Λυκείου και κατέλαβε την 2η θέση στη γενική κατάταξη ενώ ήταν 1ος στα παιδιά της Β Γυμνασίου με 5 βαθμούς σε 6 αγώνες.
3.Κυριακάκης Μιλτιάδης στην κατηγορία των παιδιών της 5ης Δημοτικού πήρε την 1η θέση με 5 βαθμούς σε 6 αγώνες.
4. Παπαθανάσης Γιώργος στην κατηγορία των παιδιών της 5ης Δημοτικού πήρε την 3η θέση με 4 βαθμούς σε 6 αγώνες.
5.Κυριακάκης Ειρηναίος  στην κατηγορία των παιδιών της 2ας Δημοτικού πήρε την 8η θέση με 4 βαθμούς σε 6 αγώνες. Για τα τελικά που θα γίνουν στο The Mall Αμαρουσίου στις 22 Μαρτίου προκρίθηκαν οι 4 πρώτοι σκακιστές μας.
Επίσης σήμερα 23 Φεβρουαρίου στον ίδιο χώρο θα γίνουν και τα ομαδικά των Δημοτικών σχολείων όπου θα συμμετέχει και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Λαυρίου. Την ομάδα θα αποτελούν οι Κυριακάκης Μιλτιάδης, Παπαθανάσης Γιώργος, Κυριακάκης Ειρηναίος και η Σταυριδάκη Βίβιαν.
 Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την πολύ καλή εμφάνιση που έκαναν και καλή επιτυχία στην ομάδα του 1ου Δημοτικού που αγωνίζεται σήμερα το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: