Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 8-18 ΕΤΩΝ 2014

Τελείωσαν χτες στο Μπατούμι της Γεωργίας τα Πανευρωπαϊκά Ατομικά Πρωταθλήματα 8-18 ετών αγώνες στους οποίους συμμετείχε και η Στρατή Μπέττυ Άννα στην κατηγορία των κοριτσιών μέχρι 10 ετών σαν Πρωταθλήτρια Ελλάδος το 2014.
Το τελικό αποτέλεσμα της ήταν 3 βαθμοί σε 9 αγώνες και ενώ ξεκίνησε πολύ καλά το τουρνουά με 2 βαθμούς σε 3 αγώνες στις υπόλοιπες αγωνιστικές έκανε 1 βαθμό σε 6 αγώνες.
Το επίπεδο των παιδιών ήταν πολύ υψηλό μια και προέρχονταν κυρίως από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, χώρες στις οποίες το σκάκι έχει πολύ μεγάλη παράδοση.
Τη νέα αγωνιστική χρονιά που ξεκινάει χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια μιας και ανεβαίνει κατηγορία και θα παίζει στα παιδιά έως 12 ετών με στόχο να είναι έτοιμη το καλοκαίρι για τα Πανελλήνια Νεανικά όπως και για το κορυφαίο τουρνουά σε αυτό το επίπεδο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για ηλικίες 8-18 ετών το οποίο θα διεξαχθεί του χρόνου στη Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Χαλκιδική από 24 Οκτωβρίου μέχρι 5 Νοεμβρίου.
Το πιο σημαντικό από αυτούς τους αγώνες δεν είναι ίσως το τελικό αποτέλεσμα αλλά η εμπειρία που αποκτά κάνεις βλέποντας πώς δουλεύουν τα παιδιά που έχουν στόχους σε αυτό το επίπεδο.
Είμαστε λοιπόν σίγουροι πως η Μπετιάννα τον επόμενο χρόνο θα καταβάλει την προσπάθεια που χρειάζεται για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Στρατή Μπέττυ Άννα

Δεν υπάρχουν σχόλια: