Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Σχολικά Αττικής 2014 Τελική φάση

Έγινε χτες Σάββατο και σήμερα Κυριακή στο The Mall η τελική φάση του σχολικού πρωταθλήματος Αττικής σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.
Την χτεσινή ημέρα η ομάδα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λαυρίου σε 7 αγώνες έκανε 2 νίκες 1 ισοπαλία και 4 ήττες συγκεντρώνοντας 5 βαθμούς και τερμάτισε στην 55η θέση σε σύνολο 72 ομάδων. Τα παιδιά δεν έκαναν την καλύτερη εμφάνιση που μπορούσαν αλλά είναι σίγουρο  τη νέα χρονιά-  μια και η ομάδα θα παραμείνει η ίδια - η εμφάνιση των παιδιών θα είναι πολύ καλύτερη.
Σήμερα στους ατομικούς αγώνες έλαβαν μέρος 4 παιδιά όπου έκαναν πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Συγκεκριμένα στα παιδιά της 5ης  Δημοτικού ο Μιλτιάδης Κυριακάκης έκανε 5,5 βαθμούς σε 7 αγώνες και τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Γιώργος Παπαθανάσης έκανε 3 βαθμούς σε 7 αγώνες και πήρε την 33η θέση στη Αττική.
Στην Β Γυμνασίου  έλαβε μέρος ο Δημήτρης Μερασεδόγλου κάνοντας 4 βαθμούς σε 7 αγώνες τερμάτιζοντας στην 15η θέση.
Τέλος ο Κατσιβαρδάς Λευτέρης στα παιδιά της Γ Γυμνασίου έκανε 4,5 βαθμούς σε 7 αγώνες και τερμάτισε στη 5η θέση της τελικής βαθμολογίας.
Οι Κυριακάκης Μιλτιάδης, Κατσιβαρδάς Λευτέρης και πολύ πιθανόν και ο Δημήτρης Μερασεδόγλου προκρίνονται για το Ατομικό πρωτάθλημα Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Eretria Village στην Ερέτρια 26-27 Απριλίου 2014. Την αναλυτική προκήρυξη των αγώνων μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: