Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

CHESSNALE ATHENS 2014



H Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, σε συνεργασία με την ΕΣΣΝ Αττικής, το The Mall Athens και το CultureOut – το ελληνικό κοινωνικό πολιτιστικό δίκτυο –διοργανώνουν για δεύτερη φορά το σκακιστικό φεστιβάλ Chessnale Athens 2014 στους χώρους του The Mall Athens, από 21 Μαρτίου μέχρι 6 Απριλίου 2014.
Η Chessnale Athens 2014, μια φιλόδοξη πολιτιστική και αθλητική διοργάνωση, περιλαμβάνει πληθώρα αγώνων και εκδηλώσεων με κορυφαία σκακιστική διοργάνωση τα πανελλήνια ατομικά πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών, που θα διεξαχθούν από 29/3 έως 6/4/2014.
Στο πρόγραμμα του φεστιβάλ εντάσσονται οι τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων μαθητών – μαθητριών Αττικής 2014 (ατομικών και ομαδικών), τα πρωταθλήματα Blitz και Rapid Αττικής (ατομικό και ομαδικό), φοιτητικοί – σπουδαστικοί αγώνες, σεμινάριο κατάρτισης, επιμόρφωσης και πιστοποίησης διαιτητών σκακιού και σεμινάριο κατάρτισης και πιστοποίησης εκπαιδευτών / προπονητών σκακιού FIDE.
Παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις με κοινό σημείο αναφοράς το σκάκι, όπως θεατρική παράσταση, εικαστικές εκθέσεις, live performances, προβολές ταινιών, μουσικά δρώμενα, διαλέξεις κ.α. πλαισιώνουν τις αγωνιστικές δράσεις. Το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: